Έρχονται βοριάδες, φεύγει η σκόνη, πέφτει η θερμοκρασία
Θα καθαρίσει η ατμόσφαιρα από σήμερα με την επικράτηση βόρειων ανέμων που θα ρίξουν και την θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες
Η επικράτηση βορείων ανέμων στην χώρα κατά τις επόμενες ημέρες θα έχει ως αποτέλεσμα την σταδιακή υποχώρηση των επιπέδων σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Στους χάρτες του meteo παρουσιάζονται οι αναμενόμενες συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης κοντά στο έδαφος το μεσημέρι του Σαββάτου 10/05 και το βράδυ της Κυριακής 11/05, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του μοντέλου DUSTmeteo του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Συγκεντρώσεις σκόνης
Όπως φαίνεται σε αυτούς, οι αυξημένες συγκεντρώσεις ατμοσφαιρικής σκόνης που το μεσημέρι του Σαββάτου 10/05 θα επηρεάζουν κυρίως τα νότια τμήματα της χώρας, θα υποχωρήσουν σημαντικά έως το βράδυ της Κυριακής 11/05.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βόρειοι άνεμοι, μεταφέροντας ψυχρότερες αέριες μάζες, θα προκαλέσουν παράλληλα σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας.
- Βόλος: Άγρια επίθεση αδέσποτου σκύλου σε μαθητή – Στο χειρουργείο με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο
- Η Ρωσία μπλοκάρει WhatsApp και Telegram για να προωθήσει το κρατικό app επικοινωνίας
- Μέσι: Η Ιντερ Μαϊάμι γίνεται η πιο πολύτιμη ομάδα του MLS
- Σχεδόν μισό εκατομμύριο θανατώσεις προβάτων λόγω ευλογιάς – Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι
- Τζέιμς Μίλνερ: Ενα ιστορικό ρεκόρ στην Premier League
- Λάρισα: Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία μετά την καταγγελία της αδελφής του ότι την απείλησε

