Θλάση ο Ντόρσεϊ, χάνει το Game 3 του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ χάνει το τρίτο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ για τα playoffs της Euroleague, αφού έχει υποστεί θλάση.
Πρόβλημα με τον Ντόρσεϊ για τον Γιώργο Μπαρτζώκα! Ο Ολυμπιακός τίθεται αντιμέτωπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «WizNik Center», για το τρίτο παιχνίδι των play-off της Euroleague και με νίκη «σκουπίζει τη Βασίλισσα» και εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο Final-4.
Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, δεν θα έχουν στη διάθεση τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από θλάση στον δεξί δικέφαλο.
Ο φετινός απολογισμός του
O Ντόρσεϊ μετράει φέτος στη Euroleague, 3,3 πόντους, ένα ριμπάουντ και μία ασίστ ανά παιχνίδι, ενώ τα ποσοστά του είναι 39,1% από το δίποντο, 29,3% από το τρίποντο και 60% από τη γραμμή των βολών.
- Μοτοσικλετιστής παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό προσπαθώντας να διαφύγει – Βίντεο ντοκουμέντο
- Συνεχίζει τον εμπαιγμό των αγροτών το Μαξίμου – «Διάλογος αλλά στο πλαίσιο της λογικής και των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού»
- «Καμπάνα» από τη Euroleague στον Ερυθρό Αστέρα
- Κρήτη: «Θέλουμε απαντήσεις – Ο γιος μας πέθανε από κωλυσιεργία» – Συγκλονίζουν οι γονείς του 37χρονου ορειβάτη
- TCL Winter Wonderland: Όταν η μαγεία των Χριστουγέννων συνάντησε το Ολυμπιακό Πνεύμα στο Μιλάνο
- Ουκρανία: Οι συμφωνίες του Μινσκ στοιχειώνουν το Κίεβο – Τι θα απαντήσει στο σχέδιο «αλά Κορέα» του Τραμπ

