Ακρωτηριασμός οπαδού του ΠΑΟΚ από κροτίδα, πριν την έναρξη του τελικού με την Μπιλμπάο
Σύμφωνα με όσα μετέφερε η κρατική τηλεόραση, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ ακρωτηριάστηκε καθώς μια κροτίδα έσκασε στο χέρι του.
Μια πολύ άσχημη είδηση μετέφερε η ΕΡΤ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο, για τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες που θα κρίνει τον τίτλο του FIBA Europe Cup.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ένας οπαδός του Δικεφάλου του βορρά που επρόκειτο να παρακολουθήσει το παιχνίδι είχε ένα σοβαρό ατύχημα.
Συγκεκριμένα, μια κρότιδα έσκασε στο χέρι του και φαίνεται πως αυτό προκάλεσε και τον ακρωτηριασμό του χεριού του.
Αυτή την στιγμή έχει διακομισθεί στο νοσοκομείο και περιμένουμε τις νεότερες πληροφορίες για το τι ακριβώς συνέβη. Ευτυχώς πάντως, η ζωή του δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο.
- Δημοσκόπηση: Τι θα ψήφιζαν οι πολίτες αν όλα τα κόμματα είχαν άλλον αρχηγό – Μεγάλες ανατροπές στο πολιτικό σκηνικό
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 38χρονου μοντέλου – Την τεμάχισε και την πολτοποίησε ο άντρας της
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12

