Θρίλερ στο Κιλκίς: Μετανάστης απειλεί να πέσει από γέφυρα – Στο σημείο διαπραγματευτής
Ο άνδρας διαμένει στην δομή φιλοξενίας της Νέα Καβάλας και απειλεί να πέσει από τη γέφυρα επειδή επρόκειτο η σύζυγός του να μεταφερθεί σε άλλο camp.
Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στη γέφυρα Πολυκάστρου στον δήμο Παιονίας στο Κιλκίς με έναν Ιρακινό να απειλεί να πέσει από τη γέφυρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας διαμένει στην δομή φιλοξενίας της Νέα Καβάλας και απειλεί να πέσει από τη γέφυρα επειδή επρόκειτο η σύζυγός του να μεταφερθεί σε άλλο camp.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., στο σημείο βρίσκεται ήδη ειδικός διαπραγματευτής, ενώ γίνονται έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ Θεσσαλονίκης – Ευζώνων.
Πρόκειται για 28χρονο Ιρακινό, ο οποίος διαμένει σε δομή της περιοχής μαζί με τη σύζυγό του, η οποία μετά από σχετική απόφαση δικαστηρίου σήμερα, πρέπει να μεταφερθεί σε άλλη δομή.
Σύμφωνα με το GRtimes, είχε προηγηθεί σήμερα δικαστική απόφαση κατά του ίδιου, για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.
- Φως στο Τούνελ: «Πουλούσε το σπίτι χωρίς να του ανήκει» – Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον γιο της Ελένης Παπαδοπούλου
- Περού: Τουλάχιστον 15 τραυματίες και πληροφορίες για νεκρό σε σύγκρουση τρένων καθ’ οδόν προς το Μάτσου Πίτσου
- Φως στο Τούνελ: «Μην ανησυχείς κάηκε νεκρή» – Η παραδοχή σοκ του γιου της Ελένης Παπαδοπούλου
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 20χρονο Παλαιστίνιο
- «Το χεράκι της δεν ήταν καν μαυρισμένο» – Όσα είπε ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου στην Αγγελική Νικολούλη πριν συλληφθεί
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο για νέες αυξήσεις

