Κρήτη: Στη ΜΕΘ 6χρονη – Έπεσε από μεγάλο ύψος
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μία 6χρονη, η οποία έπεσε από μεγάλο ύψος όσο βρισκόταν σε διακοπές στην Κρήτη
Σοκαριστικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, στην Κρήτη, όταν μία 6χρονη έπεσε από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μετά το συμβάν η μητέρα του παιδιού συνελήφθη με την κατηγορία της παραμέλησης του ανηλίκου με τον εισαγγελέα να την αφήνει ελεύθερη.
Το ατύχημα στην Κρήτη
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει το cretapost, το παιδί με καταγωγή από την Γαλλία απολάμβανε με την οικογένειά του τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Κρήτη.
Χθες, την ώρα που βρισκόταν με την μητέρα του σε ξενοδοχείο του δήμου Πλατανιά στα Χανιά, διέφυγε της προσοχής της και έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με το ασθενοφόρο να παραλαμβάνει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.
Σοβαρά τραυματισμένη η 6χρονη στον θώρακα
Με βάση όσα γνωστοποίησε το δημοσίευμα, οι γιατροί αφού τον σταθεροποίησαν αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Η διακομιδή έγινε χθες το απόγευμα με συνοδεία δύο γιατρών από το νοσοκομείο Χανίων.
Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες το κοριτσάκι έχει τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα με τους γιατρούς να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την πορεία της υγείας του.
Περισσότερες πληροφορίες για τις συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστές.
- Αρκάς: Η καλημέρα σε κλίμα Τσικνοπέμπτης
- Ένταση και φωτιά σε πτέρυγα των φυλακών Τρικάλων
- Τσάι: Είναι το καλύτερο ρόφημα για το πρωί;
- ΕΕ: Σήμερα η άτυπη Σύνοδος Κορυφής – Στο τραπέζι η ανταγωνιστικότητα και η στρατηγική αυτονομία της Ένωσης
- Έρχεται νέο μπαράζ πλειστηριασμών: Στο e-σφυρί διαμερίσματα και οικόπεδα
- Συνταγή: Μοσχαρίσια τηγανιά λαδορίγανη



