Λάρισα: Συνελήφθη 65χρονος για το μαχαίρωμα μετανάστη εργάτη του
Ο δράστης στη Λάρισα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές.
Σοβαρό επεισόδιο με αιματηρή κατάληξη σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μελισσοχώρι του Δήμου Κιλελέρ, στη Λάρισα.
Ένας 61χρονος μετανάστης από τη Ρουμανία, που εργαζόταν ως εργάτης, τραυματίστηκε βαριά στην κοιλιακή χώρα από χτύπημα με μαχαίρι.
Δράστης φέρεται να είναι ο 65χρονος εργοδότης του, Έλληνας κτηνοτρόφος.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προέκυψε μετά από λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών.
Αν και το συμβάν έγινε το μεσημέρι, η αστυνομία ενημερώθηκε αρκετές ώρες αργότερα, το βράδυ του Σαββάτου, και όχι από κάποιον εμπλεκόμενο, αλλά από το ΕΚΑΒ.
Στην εντατική ο εργάτης
Ο 61χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είναι εκτός κινδύνου.
Ο 65χρονος δράστης είχε εξαφανιστεί μετά το περιστατικό, όμως λίγο αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αρχές και συνελήφθη.
- Η απεργία πείνας τελείωσε με την βρετανική κυβέρνηση να απορρίπτει συμβόλαιο 2 δισ. λιρών προς την Elbit
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι



