Πώς έγινε το τροχαίο στην Παραλιακή με τους δυο τραυματίες – Χωρίς δίπλωμα ο 20χρονος οδηγός
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα στην παραλιακή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ο οδηγός και η συνοδηγός του οχήματος
Δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος.
Γύρω στη 01:00 σήμερα Πέμπτη, αυτοκίνητο που εκινείτο προς Γλυφάδα και οδηγούσε 20χρονος ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε δίπλωμα, ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προσέκρουσε σε κολώνα, μ’ αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή ζημιά στο όχημα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός του και να τραυματιστεί σοβαρά η συνοδηγός.
Το τροχαίο συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, στο ύψος της οδού Τερψιχόρης. Στο οδόστρωμα χύθηκαν λάδια και η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία από το ύψος της Αγίου Αλεξάνδρου.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα ενώ χρειάστηκε η επέμβαση 6 πυροσβεστών με 2 οχήματα προκειμένου ν’ απεγκλωβίσει τον οδηγό από τα συντρίμμια.
Τραυματισμένος απεγκλωβίστηκε άνδρας από ΕΙΧ όχημα, συνεπεία εκτροπής του επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο Αττικής και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 11 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 27, 2025
Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης η συνοδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
