Έκρηξη στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη η υπεύθυνη του εστιατορίου – Σοβαρά τραυματίστηκε ο σεφ
Η πυρκαγιά στο εστιατόριο στο Χαλάνδρι ξέσπασε από διαρροή αερίου
Σε έκρηξη λόγω διαφυγής υγραερίου από φιάλη στην κουζίνα, αποδίδεται, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χτες το βράδυ σε εστιατόριο στην λεωφόρο Κηφισίας 254 στο Χαλάνδρι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εργαζόμενοι.
Συγκεκριμένα, σοβαρά τραυματίστηκε ο σεφ του εστιατορίου, 37 ετών και ένας 33χρονος, οι οποίοι διακομίστηκαν και νοσηλεύονται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς».
Για το περιστατικό συνελήφθη η υπεύθυνη του εστιατορίου, 50 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια και θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.
Προανάκριση για το συμβάν, το οποίο θεωρείται εργατικό ατύχημα, διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου.
Απομακρύνθηκαν οι πελάτες από το κατάστημα
Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 22.00 χτες το βράδυ, στην κουζίνα του εστιατορίου και ακολούθησε η πυρκαγιά, που τραυμάτισε τους δύο εργαζόμενους.
Οι πελάτες και οι άλλοι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν έγκαιρα από το κατάστημα, ενώ η πυρκαγιά σβήστηκε λίγο αργότερα από την Πυροσβεστική.
Για τις ακριβείς συνθήκες της έκρηξης γίνεται έρευνα από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής, που θα πάρει σήμερα καταθέσεις από τους δύο τραυματίες, οι οποίοι ήταν παρόντες την ώρα εκείνη προκειμένου να ολοκληρωθεί το σχετικό πόρισμα.
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
