Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει την Σκωτία στην Γλασκώβη, στη ρεβάνς του 0-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» για τα play-offs ανόδου στην πρώτη κατηγορία του Nations League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 6ο λεπτό απείλησαν με τον ΜακΤόμινεϊ, αλλά ο Τζολάκης του είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν για τη γαλανόλευκη. Ο Σκωτσέζος πήρε την κάθετη πάσα από τον συμπαίκτη του, μπήκε στην περιοχή της Εθνικής και σούταρε από πλάγια θέση δεξιά, αλλά ο Τζολάκης έπεσε και απέκρουσε.
Μια απόκρουση που δείχνει την σπουδαία κλάση του νεαρού τερματοφύλακα.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.