Δούκας για σύλληψη Ιμάμογλου: Σοβαρό πλήγμα κατά της Δημοκρατίας
Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας εκφράζει τη στήριξή του στον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου, που συνελήφθη το πρωί από τις τουρκικές Αρχές.
«Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου» αναφέρει ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, σε δήλωσή του για τη σύλληψη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου.
Στη δήλωσή του, την οποία κοινοποίησε και στον προσωπικό λογαριασμό του στο Χ, ο κ. Δούκας αναφέρει: Με ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη και τη σύλληψη του δημάρχου Εκρέμ Ιμάμογλου και 100 συνεργατών του. Ο κύριος αντίπαλος του Ερντογάν, εκλεγμένος από το 54% των πολιτών της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται υπό κράτηση, κατηγορούμενος για βαριά αδικήματα».
«Σοβαρό πλήγμα κατά της Δημοκρατίας»
Ο κ. Δούκας σημειώνει επίσης ότι η σύλληψη, «είναι το τελευταίο επεισόδιο, μιας σειράς διώξεων που έχουν ασκηθεί κατά του φίλου Εκρέμ, με τελευταία την ακύρωση του πανεπιστημιακού του πτυχίου γεγονός που τον απέκλειε από την κούρσα για τη διεκδίκηση της προεδρίας της Τουρκίας. Η σύλληψη εκλεγμένου δημάρχου και η αντικατάσταση από διορισμένο, αποτελεί σοβαρό πλήγμα κατά της Δημοκρατίας».
Φίλε Εκρέμ, είμαστε δίπλα σου.
Με ανησυχία παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Κωνσταντινούπολη και τη σύλληψη του δημάρχου @imamoglu_int και 100 συνεργατών του.
Ο κύριος αντίπαλος του Ερντογάν, εκλεγμένος από το 54% των πολιτών της Κωνσταντινούπολης βρίσκεται υπό κράτηση,… pic.twitter.com/vCk9DCnYEX
— Haris Doukas (@h_doukas) March 19, 2025
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Αντίο Τουβαλού: Η πρώτη χώρα που εκκενώνεται λόγω κλιματικής αλλαγής
- Φινλανδία: Έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ομάδας του μετά τον υποβιβασμό της! (vid)
- Το υπόμνημα που κατάθεσε ο «κουμπάρος» εξ’ αποστάσεως του Μητσοτάκη, Φραπές στην εξεταστική που πήγε για να μην απαντήσει
- Δεκαοκτώ παιδιά σε 11 οικογένειες έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα με το σπέρμα του Δανού δότη
- Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης τίμησε όσους στάθηκαν δίπλα σε εκείνους που τους χρειάζονταν


