Μηνύματα για τα Τέμπη από τους δρομείς του 13ου Ημιμαραθωνίου της Αθήνας
Δεκάδες δρομείς έστειλαν το δικό τους μήνυμα για τα Τέμπη στον 13ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας.
Χιλιάδες δρομείς συμμετείχαν στον φετινό 13ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το σημαντικό αθλητικό γεγονός φυσικά δεν έμεινε ανεπηρέαστο από την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.
Οι κάμερες αποθανάτισαν αρκετούς δρομείς να στέλνουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο το μήνυμά τους για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς.
«Δικαιοσύνη»
Τα ηχηρά μηνύματα για τα Τέμπη άλλοτε αποτυπώθηκαν σε ένα κομμάτι χαρτόνι, άλλοτε σε ένα κομμάτι ύφασμα, άλλοτε επάνω στις μπλούζες των δρομέων.
«Δεν ήταν ατύχημα, είστε ένοχοι, 57 », έγραψε ένας δρομέας επάνω σε μία μπλούζα ενώ μια γυναίκα επάνω στη δικιά της έγραψε το σύνθημα «Δεν έχω οξυγόνο#Τέμπη» και σήκωσε ένα πανί με την επιγραφή «Στη μνήμη των 57 ψυχών» και ζωγραφισμένες ράγες τρένου.
Ενας άλλος δρομέας έγραψε σε ένα χαρτόνι τη λέξη «Δικαιοσύνη».
- Ιαπωνία: Ο πρόεδρος της Ταϊβάν συνεχάρη την Σανάε Τακαΐτσι για την εκλογική νίκη της
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε στενός συνεργάτης του Στάρμερ, ως υπεύθυνος για τον διορισμό του Μάντελσον
- Η Εμίλια Κλαρκ θα είναι για πάντα η Ντενέρις Ταργκέριεν: «Θα είναι ο τίτλος στην επιτύμβια στήλη μου»
- Τέλος ο Χουάν Φεράντο από τον Βόλο
- Ειδική αγωγή υπό… κατάρρευση στη Σάμο
- Σανάε Τακαΐτσι: Η «Σιδηρά Κυρία» της Ιαπωνίας ετοιμάζεται για μία σαρωτική εκλογική νίκη

