Καλλιθέα: Λήξη συναγερμού – Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε με τσεκούρι
Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. που κατάφεραν να συλλάβουν τον άνδρα.
Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα έληξε ο συναγερμός που είχε σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας απειλούσε κόσμο κρατώντας τσεκούρι στην Καλλιθέα.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένας άνδρας -αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής- κρατώντας ένα τσεκούρι, απείλησε περαστικούς στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα.
Άμεσα στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όμως ο δράστης κατάφερε να βρει καταφύγιο σε πολυκατοικία.
Όπως ανέφεραν μαρτυρίες, ο άνδρας φαίνεται ότι είχε ρίξει βενζίνη στο εσωτερικό της πολυκατοικίας απειλώντας ότι θα βάλει φωτιά.
Ισχυρές δυνάμεις και διαπραγματευτής
Λίγα λεπτά αργότερα, στην Καλλιθέα βρέθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας, με σκοπό να προσεγγίσει τον άνδρα και να τον πείσει να παραδοθεί.
Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό -πιθανότατα Αιγυπτιακής καταγωγής.
- Υποκλοπές: «Αδράνησαν για τις υποκλοπές, η συγκάλυψη έγινε συνώνυμο του σκανδάλου», κατήγγειλε ο Ζαχαρίας Κεσσές
- Αγορά εργασίας: Ο κόσμος γύρισε… ανάποδα – Οι άνεργοι πληρώνουν για να προσληφθούν
- Λόρα: Δείγμα DNA από τη μητέρα της ζήτησαν οι γερμανικές Αρχές – Στη Γερμανία ο πατέρας της 16χρονης
- «Περιπλέκονται τα πράγματα για την παραμονή των Χεζόνια και Λάιλς στη Ρεάλ»
- Αναγνώρισε τον βιαστή της στα αρχεία Έπσταϊν – Σουηδέζα κατέθεσε μήνυση στο Παρίσι
- Χαλάνδρι: Για εξηγήσεις κλήθηκε η διευθύντρια που φέρεται να έβαζε μαθητές να σκάβουν χαντάκια για να «σβήσουν» απουσίες


