Stoiximan GBL: Όλα τα «φώτα» στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης
Επιστροφή στην δράση για την Stoiximan GBL με το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης να δεσπόζει.
Μετά τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες η Stoiximan GBL επιστρέφει δυναμικά στην αγωνιστική δράση για τη 19η αγωνιστική.
Φυσικά το παιχνίδι που ξεχωρίζει δεν είναι άλλο από το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Πυλαία (20:15). Οι ασπρόμαυροι είναι στο 8-10 και κυνηγούν την είσοδό τους στην τετράδα, ενώ οι κίτρινοι είναι στο 7-11 και θέλουν να δείξουν σημάδια ανάκαμψης.
Ένα επίσης σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΑΕΚ (17:00) σε ένα ντέρμπι για τη τρίτη θέση. Η Ένωση έχει ρεκόρ 10-8, με τους κυανέρυθρους να ακολουθούν κατά πόδας έχοντας ρεκόρ 9-9 και με θετικό αποτέλεσμα μπορούν να βάλουν… φωτιά.
Τέλος, ωραίο ματς αναμένουμε και στη Ρόδο με τον Κολοσσό να υποδέχεται τον Προμηθέα (17:30). Οι μεν Ροδίτες είναι στην τελευταία θέση με ρεκόρ 4-14 και θέλουν νίκη-ανάσα, ενώ οι Πατρινοί δεν θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο τη θέση τους στα πλέι οφ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην Stoiximan GBL:
Πανιώνιος – ΑΕΚ (17:00, ΕΤ3)
Κολοσσός – Προμηθέας (17:30, ΕΡΤ Sports 1)
ΠΑΟΚ – Άρης (20:15, ΕΡΤ3)
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν «ναρκοτρομοκράτες» και στα σύνορα με την Κολομβία
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που είχε στόχο ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ