Φωτιά σε βενζινάδικο στην Αργυρούπολη – Εκκενώθηκε πολυκατοικία
Προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές τόσο στο βενζινάδικο όσο και στην τοιχοποιία της πολυκατοικίας από τη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα
Φωτιά σε πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στην Αργυρούπολη.
Η φωτιά προκλήθηκε περί τις 04:00. Η πυροσβεστική με συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ εκκένωσαν την πολυκατοικία που βρισκόταν το βενζινάδικο. Όλοι οι ένοικοι είναι καλά στην υγεία τους και δεν χρειάστηκε η διακομιδή κάποιου ατόμου σε νοσοκομείο.
Ωστόσο, προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές τόσο στο βενζινάδικο όσο και στην τοιχοποιία της πολυκατοικίας. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα.
Η φωτιά στο πρατήριο υγρών καυσίμων, που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Κύπρου και Γεωργίου Παπανδρέου, ξέσπασε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ωστόσο, το ανακριτικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας ερευνά την υπόθεση για τον τρόπο και τις συνθήκες που προκλήθηκε η πυρκαγιά.
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας:
Άμεσα τέθηκε υπό έλεγχο #πυρκαγιά σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γεωργίου Παπανδρέου στην Αργυρούπολη Αττικής. Επιχειρούν 9 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 23, 2025
- Διάβρωση στο έδαφος οδήγησε σε απαγόρευση κυκλοφορίας
- Ματίνα Παγώνη: «Οι δύο παράγοντες που δημιούργησαν το πρόβλημα στον Γιώργο Παπαδάκη»
- «ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο… κόλπο για Καμπόκλο – Ποια ομάδα είναι φαβορί για να τον αποκτήσει» (pic)
- Με ελικόπτερο, πάνοπλους αστυνομικούς και φορώντας καφέ φόρμα μεταφέρθηκε στο δικαστήριο ο Μαδούρο
- Δύο νέα έργα αφαλάτωσης σε Δυτική Μάνη και Ερμιονίδα
- Θεσσαλονίκη: Θύμα απάτης 98χρονος – Του άρπαξαν 370 λίρες αξίας 330.000 ευρώ

