Δαφνί: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 47χρονο που σκότωσε με γυαλί 44χρονη τρόφιμο
Ο ανακριτής διέταξε ο κατηγορούμενος να μεταχθεί στο Δαφνί και να παραμείνει φρουρούμενος από αστυνομικούς μέχρι τη Δευτέρα που θα οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια για να απολογηθεί.
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση με δόλο, οπλοχρησία, οπλοφορία και παράνομη βία που αγορά τις απειλές σε δύο υπαλλήλους άσκησε ο εισαγγελέας εναντίον του 47χρονου για τη δολοφονία της γυναίκας στο Δαφνί.
Ο ανακριτής διέταξε ο κατηγορούμενος να μεταχθεί στο Δαφνί και να παραμείνει φρουρούμενος από αστυνομικούς μέχρι τη Δευτέρα που θα οδηγηθεί ξανά στα δικαστήρια για να απολογηθεί.
Αξίζει να σημειωθεί εισαγγελέας κράτησε αντίγραφο δικογραφίας προκειμένου να γίνει έρευνα για τυχόν ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του ψυχιατρείου για το καθεστώς νοσηλείας του.
Οι απειλές στους νοσηλευτές
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 47χρονος αφού έσπασε τον καθρέφτη από το μπάνιο, τραυμάτισε θανάσιμα με το γυαλί την άτυχη 44χρονη γυναίκα, η οποία έχει μεταφερθεί για νοσηλεία λίγες ώρες νωρίτερα.
Στη συνέχεια κρατώντας το φονικό όπλο στο χέρι κατευθύνθηκε προς τους δυο νοσηλευτές που είχαν βάρδια. Αφού τους ανακοίνωσε το έγκλημα τους απείλησε πως θα επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες στο θάλαμο αν δεν τον αφήσουν να φύγει.
«Οι συνάδερφοι λοιπόν εκείνη τη στιγμή αυτό που διαχειρίστηκαν ήταν το εξής: να μην χαθεί άλλη μια ανθρώπινη ζωή και να διαφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων. Γι’ αυτό άνοιξαν την πόρτα», δήλωσε ο πρόεδρος εργαζομένων.
Για το λόγο αυτό, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ληφθούν καταθέσεις από όλο το αρμόδιο προσωπικό στο Δαφνί, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται για όσους νοσηλεύονται γιατί διέπραξαν δολοφονία.
Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί κατεπείγουσα έρευνα από το υπουργείο Υγείας.
- Γεωτρήσεις στη Φυλή
- Εκτός από πινακίδα κυκλοφορίας δεν είχε και δίπλωμα ο 28χρονος που παρέσυρε αστυνομικό στην Αττική Οδό
- Smart Wellness από την Technogym: Όταν η τεχνολογία συναντά την ανθρώπινη ανάγκη για ευεξία
- Καλά Χριστούγεννα στις κυρίες, τους κυρίους και τους Αγιοβασίληδες του μόχθου
- Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο ιδρύει δήμος της Κρήτης
- Πότε έμαθε ο άνθρωπος να ανάβει φωτιά; Τουλάχιστον 400.000 χρόνια πριν τον Προμηθέα





