Ζιντάν, ένας πετυχημένος επενδυτής
Ο Ζινεντίν Ζιντάν κάνει νέα επένδυση πέντε εκατομμυρίων ευρώ σε αθλητικό συγκρότημα
Ο θρυλικός Ζινεντίν Ζιντάν, (μεταξύ άλλων και) πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν επαναπαύεται! Παρά τις φήμες που τον θέλουν να ετοιμάζεται για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Γαλλίας, ο «Ζιζού» παραμένει δραστήριος και επενδύει σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ζιντάν πρόκειται να επενδύσει 5 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία ενός νέου αθλητικού συγκροτήματος Z5 στην Τουλούζες της Γαλλίας. Το νέο αυτό συγκρότημα, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2026, θα περιλαμβάνει γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5, γήπεδα padel, καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ζιντάν επενδύει σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις. Έχει ήδη δημιουργήσει αντίστοιχα συγκροτήματα σε πόλεις όπως η Αιξ-αν-Προβάνς, η Ιστρ και το Τορίνο, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του αθλητισμού και την προσφορά υψηλής ποιότητας αθλητικών εγκαταστάσεων.
Φήμες για την εθνική Γαλλίας
Η επένδυση αυτή έρχεται σε μια περίοδο έντονων φημών για το μέλλον του Ζιντάν στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας. Παρά τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «Bleus», ο ίδιος παραμένει σιωπηλός και επικεντρώνεται στις προσωπικές του επιχειρήσεις.
Ποιος ξέρει; Ίσως μετά το πέρας της κατασκευής του νέου αθλητικού συγκροτήματος, ο Ζιντάν να είναι έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους και να αναλάβει τις τύχες της εθνικής του ομάδας. Μέχρι τότε, παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από το όνομά του και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Αποδεικνύεται το ίδιο ικανός τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων.
Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 27 Μαΐου 2021. Έκτοτε δεν έχει αναλάβει κάποια άλλη ομάδα.
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης



