
Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη – 40χρονη κατήγγειλε φίλο της
Μια 40χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 52χρονο από το φιλικό της περιβάλλον στη Θεσσαλονίκη - «Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες», σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ
Καταγγελία για βιασμό ερευνούν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, χθες Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου το μεσημέρι μια 40χρονη από τη Ρωσία μετέβη σε αστυνομικό κατάστημα και κατήγγειλε έναν 52χρονο ημεδαπό, από το φιλικό της περιβάλλον, για βιασμό.
Όπως ανέφερε η 40χρονη, ο 52χρονος τη βίασε βραδινές ώρες της προηγούμενης με πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, όταν αυτός μετέβη στο σπίτι της στην περιοχή της Γέφυρας.
«Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνας», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
Όσα αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ:
«Μεσημεριανές ώρες χθες (07-02-2025), 40χρονη αλλοδαπή μετέβη σε αστυνομικό κατάστημα και κατήγγειλε 52χρονο ημεδαπό, από το φιλικό της περιβάλλον, για βιασμό, που έλαβε χώρα βραδινές ώρες της προηγούμενης με πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, όταν αυτός μετέβη στην οικία της.
Έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και η υπόθεση ερευνάται από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χαλκηδόνας».
- Ιράν: Ο Βανς απειλεί την εκεχειρία εξαιτίας του Λιβάνου και της «παρανόησης» από την Τεχεράνη
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα
- Γιορτή σήμερα 9 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]



