Αρκάς: Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο προβληματισμούς
Ο Αρκάς στο σημερινό του σκίτσο μας εύχεται ένα διασκεδαστικό μεν, με κάποιες επιφυλάξεις δε, Σαββατοκύριακο.
Καλό Σαββατοκύριακο μας εύχεται σήμερα ο Αρκάς με τον δικό του, χαρακτηριστικό τρόπο.
Σήμερα ο γνωστός σκιτσογράφος έχει επιλέξει να μας παρουσιάσει δυο ημέρες κι έναν μήνα να συζητούν για το αν θα βγουν σήμερα για ένα ποτό μια και είναι Σαββατοκύριακο, αλλά ο μήνας φαίνεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς σε σχέση με όσα προτείνονται.
Ο Αρκάς σήμερα
Στο σημερινό σκίτσο βλέπουμε το Σάββατο να ρωτά τον Φεβρουάριο: «Φεβρουάριε, θες να βγούμε το βράδυ για ποτάκι;»
Καθώς η Κυριακή στέκεται και κοιτά, περιμένοντας κι αυτή την απάντηση του Φλεβάρη, καθώς όπως είναι λογικό θα καθορίσει και το δικό της μέλλον, ο Φεβρουάριος σηκώνει το δάχτυλο επιβλητικά προς τις δύο ημέρες με σκοπό να τις.. κατηχήσει.
Έτσι, ο Φεβρουάριος με τη σειρά του απαντά με περίσσιο στόμφο φορώντας ένα πολύχρωμο κασκόλ στο λαιμό: «Ποτέ στενές σχέσεις με άτομα απ’ τη δουλειά!».
Πώς να αποφύγετε το hangover
Αν θέλετε να βγείτε κι εσείς μια και είναι Σάββατο και οι ρυθμοί ίσως κάπως πιο χαλαροί, αλλά να αποφύγετε το hangover της Κυριακής την επόμενη φορά που θα βγείτε, θυμηθείτε τους τρεις «χρυσούς» κανόνες:
- Δεν πίνουμε με άδειο στομάχι. Ένα σνακ ή ένα γεύμα μια ώρα πριν την κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να μας βοηθήσει.
- Κάνουμε διάλειμμα για νερό. Ιδανικά ένα ποτήρι νερό με κάθε ποτό, γιατί το αλκοόλ μας οδηγεί συχνά στην τουαλέτα, αφυδατώνοντας τον οργανισμό και επιδεινώνοντας τη μέθη. Εάν το είδος ποτού το επιτρέπει, προσθέτουμε σε αυτό νερό ή παγάκια αυξάνοντας έτσι τον όγκο του, αλλά κρατώντας το ποσοστό της αλκοόλης σταθερό.
- Πίνουμε το ποτό μας αργά και δεν ανακατεύουμε διάφορα ποτά, επιβαρύνοντας το στομάχι μας.
- Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός 1-1: Ο Ζαρουρί απέδωσε δικαιοσύνη και… πρόκριση
- Β. Σπανάκης: Ενισχύουμε την αυτοδιοίκηση καθημερινά
- Ζελένσκι: Λέει ότι εξασφάλισε συμφωνίες για την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας στο Νταβός
- Συγχαρητήρια της Μπέτις για το πανό «Αδαμούθ, Τέμπη»
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός: Οι Ούγγροι κάνουν το 1-0 με πέναλτι (vid)
- Ιράν: Διάγγελμα του προέδρου Πεζεσκιάν με αφορμή τις πολύνεκρες διαδηλώσεις






