Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε την Πέμπτη (6/2) τη λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League. Σε αυτή βρίσκονται οι Πέλκας και Μεϊτέ από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ εκτός έμειναν οι Πένια και Βιετέσκα.
Μέσα μπήκε και ο Σαμάτα ενώ από τη λίστα βγήκαν οι Μπακαγιόκο και Τισουντάλι. Ο Σαμάτα μπήκε στη λίστα καθώς μετά τον τραυματισμό του Τσάλοφ ο Δικέφαλος έμεινε με μοναδικό επιθετικό τον Τόμας.
Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Βουλγαρία η Λέφσκι Σόφιας φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο και είναι διατεθειμένη να πληρώσει και το 50% του συμβολαίου του μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Γάλλος αμυντικός μέσος είχε πρόταση και από τη Βραζιλία όπως δεν συμφώνησε, παρά το γεγονός πως η Σπορτ Ρεσίφε του έδινε διετές συμβόλαιο. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γάλλος δεν υπόλογίζεται από τον Δικέφαλο του Βορρά που ψάχνει να τον παραχωρήσει.
Εδώ και καιρό προπονείται μόνος του, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως γινόταν και με τον Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος παραχωρήθηκε δανεικός. Για τον ΠΑΟΚ θα είναι πολύ σημαντικό να εξοικονομήσει έστω και το μισό συμβόλαιο του Μπακαγιόκο για να ελευθερώσει χώρο στο μπάτζετ του.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
LIVE: Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βικτόρια Πλζεν – Παναθηναϊκός για τα νοκ-άουτ play offs του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.