Ο Charles Leclerc είναι ένας πιλότος με πολύ ταλέντο. Υστερεί σε διάφορα… μικρά, ώστε να συγκαταλεχθεί στους κορυφαίους και να διεκδικήσει στα ίσα έναν τίτλο, αλλά έχει κάμποσα χρόνια μπροστά του για να καταφέρει τα πάντα.

Και με την αγωνιστική άνοδο της Ferrai, όλα είναι πιθανά, πλέον.

Formula 1: Πόσοι μπορούν να κάνουν εννέα ποδαράκια;

Πέρα από τη Formula 1, ωστόσο, ο Μονεγάσκος ασχολείται και με το ποδόσφαιρο. Έπαιζε, από μικρός και αυτό φαίνεται, αν του δώσει κανείς μια μπάλα. Αυτό έκαναν και οι άνθρωποι της Ferrari. Μπορεί ο Leclerc να φορούσε τη φόρμα της ομάδας και τα αγωνιστικά του παπούτσια, ωστόσο έδειξε το έτερο ταλέντο του.

Εννέα ποδαράκια έκανε, και ένα… «around the world», περνώντας το πόδι του πάνω από τη μπάλα.

Όσο για την αντίδραση της Scuderia; «Το χειμερινό παράθυρο των μεταγραφών είναι ακόμα ανοιχτό» έγραψε. Και, προφανώς, δεν αναφερόταν σε αυτό της Formula 1, αλλά του ποδοσφαίρου!

Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως ο 27χρονος δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο και δεν είναι σε καμία περίπτωση στα πλάνα της ομάδα του να τον αφήσει!

Δείτε τον Leclerc να της… μιλάει: