
Απέδρασε κρατούμενος από παράθυρο τουαλέτας στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας
Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για τον εντοπισμό του - Ο βούλγαρος κρατούμενος είχε προφασιστεί ασθένεια για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Ένας βούλγαρος κρατούμενος κατάφερε χθες Σάββατο να αποδράσει από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, όπου είχε μεταφερθεί νωρίτερα προφασιζόμενος ασθένεια.
Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο νοσοκομείο.
Το βράδυ του Σαββάτου σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.
Πρόκειται για έναν Βούλγαρο κακοποιό, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι άρρωστος και μεταφέρθηκε από σωφρονιστικούς υπαλλήλους στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας για νοσηλεία.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κάποια στιγμή ζήτησε να πάει στην τουαλέτα και έτσι κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο του μπάνιου. Έκτοτε αναζητείται από τις Αρχές.
- Έρευνα ΕΚΤ: Το «διπλό τραύμα» των γεωπολιτικών κρίσεων στην καταναλωτική εμπιστοσύνη – Τι ισχύει στην Ελλάδα
- Άρσεναλ: Χιλιάδες κόσμου στην παρέλαση της πρωταθλήτριας Αγγλίας – Στήριξη στον Γκάμπριελ (vids+pics)
- Σκάνδαλο αλά… ΟΠΕΚΕΠΕ σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς: Απάτη ως 1 εκατ. ευρώ με κοινοτικά κονδύλια
- Σας φαίνονται μεγαλύτερες οι ημέρες; Πώς η κλιματική αλλαγή «ξεχειλώνει» το 24ωρο
- Τρόμος για οικογένεια στη Θεσσαλονίκη – Άνδρας με αλυσοπρίονο και μαχαίρι φώναζε έξω από το σπίτι τους
- Μάλτα: Τέταρτη θητεία για το Εργατικό Κόμμα του Ρόμπερτ Αμπέλα μετά τις βουλευτικές εκλογές



