Μίμης Δομάζος: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή
Ο Μίμης Δομάζος δίνει μεγάλη μάχη στο νοσοκομείο για να κρατηθεί στη ζωή - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Μεγάλη αγωνία επικρατεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υγεία του Μίμη Δομάζου. Ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού διακομίστηκε εσπευσμένα στον «Ερυθρό Σταυρό» έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε.
Για την ακρίβεια, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι έπαθε ανακοπή. Ήταν στην είσοδο του Ιατρόπολης, στην Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι και εκεί αισθάνθηκε την έντονη αδιαθεσία. Τον παρέλαβε κατευθείαν το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έγινε ανάταξη μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη, όμως νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.
Οι γιατροί του νοσοκομείο διαπίστωσαν ότι είχε πάθει ανακοπή, έκαναν προσπάθειες και επανέφεραν την καρδιακή του λειτουργία. Πλέον έχει σφυγμό και η αναπνευστική του λειτουργία έχει επανέλθει, αλλά οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές, με τον σπουδαίο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή να δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.
Ο σπουδαίος Μίμης Δομάζος, ο Παναθηναϊκός και η 22η Ιανουαρίου
Ο Μίμης Δομάζος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε από το 1959 μέχρι το 1978 στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε μέχρι τον τελικό του Γούεμπλεϊ το 1971 με αντίπαλο τον Άγιαξ, στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης.
Με τους «πράσινους» κατέκτησε συνολικά 13 τίτλους και ήταν αρχηγός της ομάδας για περίπου 15 χρόνια. Έπαιξε και στην ΑΕΚ τη διετία 1978-1980, κατακτώντας με την «Ένωση» ένα πρωτάθλημα. Συνολικά έχει καταγράψει 536 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ) και βρίσκεται στην πρώτη θέση όλων των εποχών σε παρουσίες.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει σήμερα γενέθλια, καθώς είναι γεννημένος στις 22 Ιανουαρίου του 1942.
- Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο Hunger Games για να σώσουν το franchise
- Οι νέες πιθανότητες πρόκρισης για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – Το σενάριο για «εμφύλιο» στα πλέι-οφ
- «Φραπές»: «Μας φλόμωσε στο ψέμα» – Αντιδράσεις των κομμάτων στην παρωδία της Εξεταστικής
- Θρίλερ με τον Δανό δότη σπέρματος: «Η πιθανότητα να αναπτύξεις καρκίνο πλησιάζει το 90%» – Τι λέει καθηγητής
- Καλιφόρνια: Ισχυρή έκρηξη σε αγωγό αερίου – Τουλάχιστον 6 τραυματίες, σοβαρές ζημιές σε 3 κτίρια
- NCAA: Νέα τρομερή εμφάνιση και «τριαντάρα» του Αβδάλα (vid)

