Γυναίκα έχασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της σε παραλία της Αυστραλίας και τότε συνέβη το αναπάντεχο
Σύμφωνα με τη φίλη της είχαν ακουμπήσει τα κινητά τους τηλέφωνα και τα κλειδιά σε έναν βράχο επάνω στη παραλία, ώσπου ένα μεγάλο κύμα ήρθε και τα πήρε.
Η Αλίσα και η φίλη της Λόρεν απολάμβαναν το μπάνιο τους στην παραλία Τριγκ στο Περθ της Αυστραλίας.
Όλα κυλούσαν όμορφα μέχρι που ένα κύμα κατάπιε τα κλειδιά του αυτοκινήτου τους και τα κινητά τους τηλέφωνα. Η Αλίσα κατάφερε να αρπάξει τα τηλέφωνα προτού το κύμα τα παρασύρει μέσα στη θάλασσα, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και με τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
Δέκα λεπτά αργότερα, καθώς η Αλίσα τράβαγε βίντεο και περιέγραφε την περιπέτειά τους, συνέβη το αναπάντεχο.
Η κάμερα κατέγραψε τη Λόρεν να εντοπίζει τα κλειδιά του αυτοκινήτου, τα οποία ξέβρασαν στην άμμο τα κύματα.
«Ειλικρινά, ήμασταν τόσο τυχερές»
Η χαρά και η έκπληξη της στο πρόσωπο της Λόρεν αφού κρατά πλέον στα χέρια της τα κλειδιά, απλά δεν περιγράφεται.
Δείτε το βίντεο:
«Νιώσαμε τόσο τυχερές και ευγνώμονες!» είπε η Αλίσα, που κατάγεται από το Gold Coast.
«Είχαμε τα κλειδιά ακουμπισμένα σε μια πέτρα στην παραλία και ένα γιγάντιο κύμα ήρθε και τα παρέσυρε», περιέγραψε.
«Αυτό που ήταν ακόμα πιο καταπληκτικό είναι ότι λειτουργούσαν τέλεια παρά τη βουτιά… Ειλικρινά, ήμασταν τόσο τυχερές», κατέληξε η Αλίσα.
- Ο Νετανιάχου χλευάζει τις ιρανικές απειλές και τις φήμες ότι έχει σκοτωθεί – «Πεθαίνω για… καφέ»
- Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Λεβαδειακό (pic)
- Συγκλονίζουν τα λόγια του αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου με θύμα 63χρονο έξω από τη Βουλή – Βίντεο ντοκουμέντο
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη
- Καταγγελία για σκληρή βία ανηλίκων κατά 11χρονης – Τη χτύπησαν και την εξανάγκασαν να γονατίσει τραβώντας βίντεο
- Μπαρτζώκας: «Εκνευριστήκαμε από τα πολύ φτηνά λάθη και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο γήπεδο»




