Μεντιλίμπαρ: «Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο να περάσει, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε»
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έμεινε ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός χάρη στο υπέροχο γκολ του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ ήρθε ισόπαλος με 1-1 κόντρα Παναθηναϊκό και η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου θα κριθεί στη ρεβάνς του Φαλήρου. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε η ομάδα του αν και άφησε το πρώτο να περάσει.
«Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο να περάσει, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάσκος τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, στο flash interview μετά την ολοκλήρωση του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.
Όσα είπε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
Για το ματς: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, δεν είχαμε ένταση. Ο αντίπαλος μάς επέτρεψε να παίξουμε στην πλάτη του έχοντας ψηλά την άμυνά του, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Αφήσαμε το πρώτο ημίχρονο να περάσει, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε».
Για το ότι για δεύτερο συνεχόμενο ματς φέρνει έναν παίκτη από τον πάγκο και εκείνος σκοράρει: «Είναι καλό, είναι πολύ καλό. Καθημερινά τα παιδιά που βρίσκονται στον πάγκο προσπαθούν και όταν έρχεται η ώρα να μπουν δείχνουν πως καλώς και μπήκαν».
Για το αν εξιλεώθηκε ο Πασχαλάκης με τη διπλή του επέμβαση για το λάθος που έφερε το γκολ του Παναθηναϊκού: «Η πρώτη ήταν πραγματικά λίγο επικίνδυνη, η δεύτερη ήταν καλή», κατέληξε ο Βάσκος τεχνικός.
- Συνομιλία Ερντογάν με Μαδούρο για την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα στην Βενεζουέλα και τις ΗΠΑ
- Ο CEO της Magnum συμμαχεί με τον Κένεντι για μια «πιο υγιή Αμερική»
- Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]
- Νέες απαγωγές στη Νιγηρία – Κακοποιοί απήγαγαν χωρικούς και ζητούν λύτρα
- Η Χαμάς είναι έτοιμη να παραδώσει τα όπλα της σε μια παλαιστινιακή αρχή, «αν σταματήσει η κατοχή»
- Οι ΗΠΑ θέτουν προς πώληση 250 τεθωρακισμένα στην Πολωνία για… 1 δολάριο!
