Επικός Φουρνιέ: Τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού στο αεροπλάνο (vid)
Ο Εβάν Φουρνιέ συνεχίζει να δίνει… content στα social media με νέο βίντεο να γίνεται viral, στο οποίο ο Γάλλος τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού στο αεροπλάνο, πριν την απογείωση.
Σε απόλυτο άρχοντα των viral βίντεο εξελίσσεται ο Εβάν Φουρνιέ. Αφού χόρεψε στη μικτή ζώνη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ο Γάλλος χάρισε ακόμη ένα επικό στιγμιότυπο.
Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολή με το αεροπλάνο, από τη Βιτόρια για τη Μαδρίτη και το ματς με τη Ρεάλ αύριο (16/1, 21:30) βράδυ, ο Φουρνιέ φαίνεται σε βίντεο να τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού!
Ο Φουρνιέ τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού
One of us!❤ @EvanFourmizz #OlympiacosBC pic.twitter.com/P9NSrkBLAZ
— ForFun (@ForFun7777777_) January 15, 2025
Ο ύμνος των Πειριωτών ακουγόταν στο αεροπλάνο, λίγα λεπτά πριν την απογείωση, ο Φουρνιέ που έπαιρνε τη θέση του τραγουδούσα σε άπταιστα ελληνικά τους στίχους, με τους υπόλοιπους επιβάτες να αποθανατίζουν τη στιγμή.
Ορεξάτος και… χορευταράς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια
Με τη λήξη του ματς, ο Γάλλος γκαρντ-φόργουορντ βρέθηκε στη μικτή ζώνη του γηπέδου για να κάνει τις καθιερωμένες δηλώσεις, όπως συνηθίζεται μετά τα ματς και χάρισε ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο που έγινε αμέσως… viral.
— Χαρούλιος (@har1nga) January 14, 2025
- Καιρός: Πορτοκαλί προειδοποίηση για ισχυρές βροχές, καταιγίδες και αφρικανική σκόνη – Νέο έκτακτο δελτίο
- Μπουντούρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας, ούτε στον πιο άσχημο εφιάλτη μου αυτό που συμβαίνει…»
- Ένα ήπιο κύμα αντίστασης στον Τραμπ έκανε τη εμφάνισή του – Τι μπορεί να πετύχει
- Τζον Γουίκ: Ο Κιάνου Ριβς φέρνει το χάος στο PlayStation – «Χρυσό φαινόμενο»
- Ο Κωστούλας έγινε… Κατσούλας και τα social media «δικάζουν» τον Ντάρεν Φλέτσερ (pics)
- Ιράν: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο τους» – Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για συμβιβασμούς στα πυρηνικά αν οι ΗΠΑ συζητήσουν άρση των κυρώσεων



