Έκτος νεκρός από την επίθεση στο Μαγδεμβούργο
Μια 52χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η εισαγγελία, δεκαπέντε ημέρες μετά την επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί με αυτοκίνητο στις 20 Δεκεμβρίου
Ένας έκτος άνθρωπος υπέκυψε στα τραύματα που είχε υποστεί κατά την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Δεκεμβρίου στη Γερμανία, σε χριστουγεννιάτικη αγορά του Μαγδεμβούργου, έγινε σήμερα γνωστό από δικαστική πηγή.
Μια 52χρονη γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο, ανακοίνωσε η εισαγγελία, δεκαπέντε ημέρες μετά την επίθεση που είχε πραγματοποιηθεί με αυτοκίνητο στις 20 Δεκεμβρίου στην εν λόγω πόλη της κεντρικής Γερμανίας.
Ο δράστης της επίθεσης, ένας 50χρονος σαουδάραβας γιατρός, έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος σκοτώνοντας πέντε και τραυματίζοντας 299 ανθρώπους, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό των αρχών, πριν συλληφθεί το ίδιο βράδυ από την αστυνομία.
Η δικαιοσύνη εξακολουθεί να προσπαθεί να αποσαφηνίσει τα κίνητρα του δράστη, ενώ οι έρευνες που διεξάγονται «δεν έχουν δώσει ακόμα μια ξεκάθαρη εικόνα» για τις προθέσεις του, είχε αναφέρει στα τέλη Δεκεμβρίου η υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέζερ.
- Κρήτη: Έκρηξη σε λέβητα σπιτιού – Χωρίς τις αισθήσεις του ένας άντρας
- Ακυρώνονται ακτοπλοϊκά δρομολόγια στο Ιόνιο λόγω κακοκαιρίας
- Κρήτη: Σε αμόκ 54χρονη – Έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα της, προκάλεσε φθορές σε σταθμευμένα οχήματα
- Πότε αναμένεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Τζόουνς
- Χανιά: Οδηγούσε μεθυσμένη ηλεκτρικό ποδήλατο και συνελήφθη – Της επιβλήθηκε πρόστιμο 1.200 ευρώ
- Σίγουρος ο Τζόλης: «Έχω πιθανότητες να κερδίσω το Χρυσό Παπούτσι»


