Στην Αθήνα για νοσηλεία ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος
Αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στην Αθήνα θα βρεθεί τις επόμενες ώρες ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας, Αναστάσιος καθώς η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση.
Ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας είχε εποχιακή ίωση και είχε μπει στο νοσοκομείο, λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, με την αρχιεπισκοπή να ενημερώνει για την εισαγωγή του μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Κατά την ίδια ανακοίνωση, η κατάσταση της υγείας του ήταν απολύτως σταθερή και οι θεράποντες ιατροί εξέφραζαν την αισιοδοξία τους.
Ωστόσο, η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στην Αθήνα.
Με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας
Όπως έγινε γνωστό, οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν διαθέσει, κατόπιν αιτήματος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), αεροσκάφος C-27J για την αεροδιακομιδή του αρχιεπισκόπου Αλβανίας κ. κ. Αναστάσιου από τα Τίρανα στην Αθήνα.
Παράλληλα, από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας έγινε γνωστόο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έγκρισης διπλωματικών αδειών, μέσω των αρμόδιων αρχών. Κάτι που σημαίνει ότι τις επόμενες ώρες ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας θα βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα για να συνεχίσει τη νοσηλεία του.
- Βanda Entopica: Καταγγέλει τον δήμαρχο της Φλώρινας για απειλές, επειδή τραγούδησε Σλάβικα
- Καλιφόρνια: Τρεις νεκρούς άφησε πίσω της η σαρωτική καταιγίδα
- Από τον Φόντεν στον Ρόδρι: Τα «αστέρια» της Premier League που «κατέρρευσαν» χρηματιστηριακά στο 2025 (pic)
- Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε εργοστάσιο – Τουλάχιστον 15 τραυματίες, συνελήφθη ο δράστης
- Από τα μπαχαρικά μέχρι τον έρωτα, τα πιο τρελά γκάτζετ που έφερε το 2025 στον κόσμο της τεχνολογίας
- Από την UEFA στη Νότια Αμερική: και το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο υιοθετεί το Financial Fair Play






