«Ο Χουάντσο θα ανανεώσει με τον Παναθηναϊκό»
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, Παναθηναϊκός και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα ανανεώσουν την συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια
Η ισπανική Marca σε δημοσίευμα της αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο ακόμα σεζόν.
Το τελευταίο διάστημα τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης φλέρταραν έντονα με τον 29χρονο αλλά η απόφαση του Χουάντσο είναι τελική και θεωρητικά απομένουν μόνο τα τυπικά για την παραμονή του στα «πράσινα».
Το συμβόλαιό του Ισπανού διεθνή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι ενώ την τρέχουσα σεζόν είναι ένας από τους παίκτες με τον περισσότερο αγωνιστικό χρόνο στην Euroleague, με 23 λεπτά ανα παιχνίδι, και 8.8 πόντους και 5.2 κατά μέσο όρο.
- Ηρακλής: Στάση φόρος τιμής στο μνημείο των Τεμπών πριν την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη (vid)
- ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-3: «Ερυθρόλευκο» και αυτό το ντέρμπι
- Κατάρ: Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, ένα είναι σε κρίσιμη κατάσταση, λέει το υπουργείο Εσωτερικών
- Ο Νετανιάχου καλεί τους Ιρανούς να «ανατρέψουν το καθεστώς» της Τεχεράνης
- Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στην αποστολή του στις Σέρρες (vid)
- Ιταλία: Ο υπουργός Άμυνας Γκουίντο Κροζέτο αποκλείστηκε στο Ντουμπάι
