Μαρία Μπεκατώρου: Αποκαλύπτει την ηλικία της και τους στόχους για τη νέα χρονιά
Η Μαρία Μπεκατώρου δεν διστάσει να μιλήσει για την ηλικία της και το πέρασμα του χρόνου.
Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για την προσωπική ζωή της, τον έρωτα αλλά πόσο την επηρεάζει το πέρασμα του χρόνου.
Μαρία Μπεκατώρου:«Χαίρομαι να βλέπω ζευγάρια να περπατούν χέρι χέρι ή να φιλιούνται στο δρόμο.»
«Είναι υπέροχο να ζουν τον έρωτά τους ανέμελα, χωρίς κινητά ανάμεσά τους. Πιο παλιά, ένιωθα τον έρωτα πιο έντονα.
Ποτέ δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν ερωτεύτηκα βαθιά. Με τα χρόνια, ο έρωτας μεταμορφώνεται σε αφοσίωση και δέσιμο – και αυτό είναι εξίσου μαγικό», εξομολογήθηκε.
«Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός»
Όταν η κουβέντα πήγε στην ηλικία, η Μαρία Μπεκατώρου έδειξε πως δεν τη φοβίζει τίποτα. «Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Τον Φεβρουάριο γίνομαι 51 και νιώθω υπέροχα. Δεν καταλαβαίνω αυτό που λένε ότι τα 50 ζορίζουν.
Αγαπάω τη ζωή μου, τη δουλειά μου και τους ανθρώπους γύρω μου. Θέλω να έχω υγεία και ενέργεια για να συνεχίσω να κάνω όλα όσα αγαπώ».
Έχει νιώσει την εκμετάλλευση από τον περιβάλλον της;
«Μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν έλεγα σχεδόν ποτέ “όχι”. Ένιωθα, από ανασφάλεια, ότι αυτό με κάνει αρεστή στους άλλους. Όταν άρχισα να πατάω λίγο πιο γερά στα πόδια μου, κατάλαβα ότι το να μη λες ποτέ “όχι” εκλαμβάνεται από τους άλλους ως αδυναμία και όχι ως ένδειξη καλής ψυχής. Εδώ και κάποια χρόνια πια λέω “όχι” συνειδητά και λέω και “ναι” συνειδητά.
Φυσικά και ένιωσα να με εκμεταλλεύονται άπειρες φορές. Από τη ζωή μου γενικά δεν βγάζω εύκολα ανθρώπους. Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη με ποιους θέλω να είμαι. Αλλά έχουν υπάρξει περιπτώσεις που έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου όταν ένιωσα ότι δεν ήταν αυτοί που νόμιζα».
- Γροιλανδία: Απειλεί τον πρωθυπουργό ο Τραμπ – Κρίσιμη συνάντηση στον Λευκό Οίκο
- Πάτρα: Τι αποκάλυψε ο ταξιτζής που μετέφερε τη 16χρονη Λόρα στην Αθήνα
- Αταμάν: «Κάθε ματς είναι must win γιατί θέλουμε να κλείσουμε την κανονική διάρκεια στην καλύτερη θέση»
- Προς κλιμάκωση οι αγρότες – Σκληρό μπρα ντε φερ με την κυβέρνηση που μοιράζει «τυράκια» και εξαπολύει απειλές
- Αλλαγές από αύριο στο σύστημα πληρωμών IRIS – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Πασχάλης Τερζής: Η κατάσταση της υγείας του και η νέα συνεργασία με τον Χρήστο Νικολόπουλο


