Η ενέργεια του Τζόλη που έφερε το γκολ για την Κλαμπ Μπριζ (vids)
Η Σπόρτινγκ προηγήθηκε στο 3’, αλλά η Κλαμπ Μπριζ ισοφάρισε στο 24’ μετά από σουτ του Τζόλη που βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό
Νωρίς-νωρίς και μόλις στο 3’ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας προηγήθηκε στο Βέλγιο της Κλαμπ Μπριζ, στην αναμέτρηση η οποία διεξάγεται για την 6η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο Κατάμο πήρε την μπάλα, αφού εκείνη βρήκε στο δοκάρι μετά από σουτ συμπαίκτη του και έκανε το 0-1 για τους Πορτογάλους.
Ωστόσο, η Μπριζ «απάντησε» στο 24’, με τον Χρήστο Τζόλη να πιάνει ένα σουτ, η μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-1.
Δείτε το γκολ:
- Βουτιά 67% για τη Melania: Το ρεκόρ, η προδοσία και το Super Bowl που «έφαγε» τη Μελάνια Τραμπ
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»
- Ο Μακρόν ψάχνει και για κεντρικό τραπεζίτη – Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Βιλερουά


