Παπαδόπουλος: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»
Πανευτυχής ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού κόντρα στην Καλλιθέα.
Ο Λεβαδειακός πήρε σπουδαία νίκη επί της Καλλιθέας και ο Νίκος Παπαδόπουλος είχε μόνο καλά λόγια να πει για την ομάδα του μετά το παιχνίδι.
Όσα είπε ο Παπαδόπουλος στην Cosmote TV:
«Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είχα πει την προηγούμενη αγωνιστική πως έχουμε στόχο τις θέσεις 5-8. Κάποιοι γέλασαν με αυτό.
Εμένα με νοιάζει τι πιστέυουν οι παίκτες μου και όχι οι υπόλοιποι. Θέλω να δώσω σωστή νοοτροπία στην ομάδα μου, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σήμερα κάναμε κατάθεση ψυχής. Ήταν άδικο να είμαστε πίσω στο σκορ. Μένει η πίστη.
Το κάναμε ξανά αυτό να ανατρέψουμε σκορ που ήμασταν πίσω με δύο γκολ. Συνέβη και με τον Ολυμπιακό και με τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα μας αλλάζει νοοτροπία. Κάποιες φορές μπορεί να μην παίρνουμε αποτελέσματα, αλλά σημασία έχει να έχουμε αυτή την εικόνα».
- Ο κόσμος πνίγεται από τουρίστες – Ποιος πρέπει να πληρώσει το τίμημα;
- Ευρωπαϊκή μάστιγα η στεγαστική κρίση – Θηλιά τα υψηλά ενοίκια
- Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ακύρωση των εκδρομών: «Παρακαλούμε να σεβαστούν την απόφαση»
- Η χώρα χρειάζεται βαθιές προοδευτικές και εφικτές αλλαγές, όχι έκρηξη θυμού, ούτε θολά οράματα
- «Δρόμος του θανάτου» ο DN6 στη Ρουμανία, όπου σκοτώθηκαν οι 7 οπαδοί του ΠΑΟΚ – Τα μαύρα στατιστικά
- Ολυμπιακός: Τι χρειάζεται για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League – Τα κριτήρια ισοβαθμίας



