ΝΒΑ: Πέρασαν από το LA οι Θάντερ (93-101) – Καθάρισαν στο τέλος οι Σέλτικς (129-138)
Δείτε τα αποτελέσματα από την αποψινή βραδιά στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Μεγάλες νίκες για Λέικερς, Σέλτικς, Τίμπεργουλβς και Χιτ.
Πλούσια για ακόμη μία φορά ήταν η βραδιά στο ΝΒΑ, με το παιχνίδι που ξεχώρισε να είναι η νίκη των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επί των Λέικερς μέσα στο Λος Άντζελες με 101-93.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο εντυπωσιακός Σέι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ που σταμάτησε στους 36 πόντους, ενώ από τους γηπεδούχους πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάλτον Νεχτ με 20. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μέτρησε 12 πόντους παρέα με 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Παράλληλα, οι πρωταθλητές Σέλτικς πέρασαν δύσκολα από το «United Center» επικρατώντας των Σικάγο Μπουλς με 138-129, κάνοντας ένα ξέσπασμα στο τελευταίο δωδεκάλεπτο και παίρνοντας εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα που τους κρατά ψηλά στη βαθμολογία.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κέλτες ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ με 35 πόντους, ενώ ο Πέιτον Πρίτσαρντ πρόσθεσε άλλους 29 σε 29′! Από την άλλη πλευρά, ο Νίκολα Βούτσεβιτς έκανε ό,τι μπορούσε έχοντας νταμπλ-νταμπλ με 32 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα του ΝΒΑ:
Γκρίζλις-Πέλικανς 120-109
Νετς-Μάτζικ 100-123
Τίμπεργουλβς-Κλίπερς 93-92
Μπουλς-Σέλτικς 129-138
Πέισερς-Πίστονς 106-130
Χιτ-Ράπτορς 121-111
Λέικερς-Θάντερ 93-101
- Άντρας στη Ζάκυνθο έβαλε φωτιά σε ασθενοφόρο – Τι βρέθηκε στην κατοχή του
- LIVE: Ουνιόν Βερολίνου – Μάιντς
- Ματ Ντέιμον: Πόσα κιλά έχασε για την «Οδύσσεια» του Νόλαν
- Από τα blockbuster του Χόλιγουντ στη νέα πραγματικότητα του 2026
- Οι Ευρωπαίοι ψηφίζουν την ιδανική πόλη – Πώς σκοράρει η Αθήνα
- Ολυμπιακός: Η «τρέλα» στην κερκίδα, το σοκ με Μόρις και η αποθέωση (vid)




