Νεκρός σε άσκηση βατραχάνθρωπος της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών
Η ανακοίνωση του Πολεμικού Ναυτικού - Πώς έχασε τη ζωή του βατραχάνθρωπος
Σε τραγωδία εξελίχθηκε εκπαιδευτική άσκηση της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε τη ζωή του ένας βατραχάνθρωπος.
Όπως έγινε γνωστό ένας Κελευστής κατά τη διάρκεια της άσκησης έχασε τις αισθήσεις του. Του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Αττικό Νοσοκομείο.
Εκεί παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Στην ανακοίνωσή του το Πολεμικό Ναυτικό αναφέρει τα εξής:
«Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2024, περί ώρας 12:10, κατά την διάρκεια εκπαίδευσης στην Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών, απώλεσε τις αισθήσεις του ο Κελευστής (Τ/ΗΝ/ΔΒ) Α.Κ.
Στον Υπαξιωματικό παρασχέθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και εκτελέστηκαν ενέργειες καρδιοαναπνευστικής ανάνηψης από κατάλληλο υγειονομικό προσωπικό. Ακολούθως διακομίσθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του και έχουν αναληφθεί οι προβλεπόμενες ενέργειες για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του συναδέλφου μας».
- ΠΑΣΟΚ για Εθνικό Απολυτήριο: Στον διάλογο με προτάσεις, όχι ως σχολιαστές του κυβερνητικού σχεδίου – Καταθέσαμε πρόταση από τον Ιούλιο του 2024
- «Αρνητικός ο Ερυθρός Αστέρας στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ντουάρτε» (pic)
- «Σύντομα» η ελληνική απαγόρευση των social media για ανηλίκους κάτω των 15
- Γεωργία Σάνδη: «Ερωμένη» του Σοπέν, λογοτεχνική επαναστάτρια και ατίθαση λάτρης της παρενδυσίας
- Τσουκαλάς: Το κεντρικό δίλημμα των εκλογών είναι, κυβέρνηση με κορμό το ΠΑΣΟΚ ή τον ΛΑΟΣ των Βορίδη, Πλεύρη, Γεωργιάδη και Βελόπουλου
- ΠΑΣΟΚ για εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Επικοινωνιακός αντιπερισπασμός της ΝΔ και πλυντήριο ευθυνών των πρωταγωνιστών της υπόθεσης

