Η Γκούσιν καλεσμένη της ΔΟΕ σε σεμινάριο στη Λοζάννη
H Τατιάνα Γκούσιν βρέθηκε στη Λοζάννη προσκεκλημένη της ΔΟΕ προκειμένου να παρακολουθήσει 3ήμερο συνέδριο που είχε να κάνει με την εμπλοκή της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μια μοναδική εμπειρία έζησε η Τατιάνα Γκούσιν που βρέθηκε στη Λοζάννη προσκεκλημένη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).
Η πρωταθλήτρια του ύψους ήταν η μια από τις τέσσερις αθλήτριες που προσκάλεσε η ΔΟΕ στις εγκαταστάσεις της προκειμένου να παρακολουθήσει 3ήμερο συνέδριο που είχε να κάνει με την εμπλοκή της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
«Είχε πραγματικά μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν ένα εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο που διοργάνωσε η ΔΟΕ. Εγώ με τρεις ακόμη αθλήτριες από την Ινδία, την Αμερική και τη Χιλή εκφράσαμε την πλευρά του αθλητή.
Τους είπαμε για παράδειγμα το πρόβλημα με τις μεταφορές που αντιμετωπίσαμε στο Παρίσι», τόνισε η Γκούσιν και συνέχισε: «Η ΔΟΕ προσπαθεί να κάνει βήματα μπροστά. Είναι μια τεράστια εταιρία ουσιαστικά που στόχο έχει να χρησιμοποιεί όλα τα τεχνολογικά εργαλεία που υπάρχουν».
Η Γκούσιν εντυπωσιάστηκε τόσο από τις εγκαταστάσεις της ΔΟΕ στη Λοζάννη όσο και από το πανεπιστήμιο της πόλης. Στο σεμινάριο μετείχαν οι τέσσερις αθλήτριες, 36 εργαζόμενοι της ΔΟΕ και έξι μέλη της εταιρίας που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των Ολυμπιακών Αγώνων.
- Η Καϊράτ θα παίξει με μαύρα περιβραχιόνια απέναντι στον Ολυμπιακό
- Ο σκύλος της φυλής Δαλματίας: Αθλητικός, ευγενικός και πανέξυπνος
- Αντιδράσεις για την επίσκεψη Σάλεχ στην Αθήνα και τις αναφορές στο τουρκολιβυκό μνημόνιο
- Αυτό είναι το πιο χριστουγεννιάτικο σπίτι της Αθήνας – Πού βρίσκεται
- Τολμηρή ληστεία στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας: Σπάνιες γκραβούρες Ματίς και Πορτινάρι στα χέρια ενόπλων
- Η Φιορεντίνα με «διαβατήριο για τη Serie B»


