Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για το μεγάλο ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League (10/11, 20.30) σε παιχνίδι κομβικό και για τους δύο.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, θα παρακολουθήσει και το σημερινό ντέρμπι από τα «ορεινά» της Τούμπας, συμπληρώνοντας τις 23 ημέρες ποινής που του επιβλήθηκε.
Ο 55χρονος τεχνικός, όπως και ο Μεντιλίμπαρ, έχει να διαχειριστεί την κόπωση των ποδοσφαιριστών του από το ευρωπαϊκό παιχνίδι και το ταξίδι στο Μάντσεστερ για τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ.
Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει ξανά διαθέσιμο τον Γιάννη Κωνσταντέλια που προπονήθηκε χθες κανονικά και έδειξε πως έχει ξεπεράσει την περιπέτεια της υγείας που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει στην Αγγλία αλλά και τους Ντέγιαν Λόβρεν, Γίρι Παβλένκα και Τόμας Μουργκ που είναι εκτός λίστας του Δικεφάλου για τους αγώνες του Europa League.
Τα διλήμματα του Λουτσέσκου
Ο Μουργκ με τον Κωνσταντέλια διεκδικούν τη θέση πίσω από το φορ, ενώ πιθανό είναι να ξεκινήσει βασικός και ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο στον άξονα της μεσαίας γραμμής στη θέση του Μαντί Καμαρά.
Από εκεί και πέρα ο Λουτσέσκου προσανατολίζεται και σε μία αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τον Ντέγιαν Λόβρεν να αναμένεται να πάρει θέση δίπλα στον Κόλεϊ σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Στην κορυφή της επίθεσης ο Μπράντον Τόμας έχει σαφές προβάδισμα σε σχέση με τον Φεντόρ Τσάλοφ να ξεκινήσει στους πρώτους έντεκα.
Τέλος δεν πρέπει να αποκλείεται και η ταυτόχρονη παρουσία στο αρχικό σχήμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς και του Κίριλ Ντεσπόντοφ, οι οποίοι σπάνια αγωνίζονται μαζί.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).
Κηφισιά και Αστέρας… τίμησαν την φετινή παράδοση μεταξύ τους καθώς για τέταρτο φετινό ματς δεν υπήρξε νικητής. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία να προσπεράσει την ΑΕΛ (που χάνει στο Περιστέρι)