«Χρυσή» συμφωνία της Nike με την Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα και Νike ανανέωσαν την συμφωνίας τους με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 1.7 δισεκατομμύρια
Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τις επαφές και τις επόμενες ημέρες θ’ ανακοινώσει επίσημα τη νέα «χρυσή» συμφωνία με την πολυεθνική εταιρία αθλητικών ειδών Nike, μετά από διαπραγματεύσεις ενός χρόνου, ώστε η αμερικανική εταιρεία να συνεχίσει να ντύνει τους Καταλανούς για ακόμη δέκα χρόνια, μετά τη λήξη του τωρινού συμβολαίου το 2028.
Η εταιρία δίνει με την προηγούμενη συμφωνία 105 εκατ. ευρώ ανά σεζόν στην Μπαρτσελόνα και με το νέο συμβόλαιο θα βάζει στα ταμεία της 127 εκατ. το χρόνο, ενώ θα λάβει αμέσως 158 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής! Το συνολικό «deal» θα αποφέρει συνολικά 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ στους «μπλαουγκράνα».
Το μπόνους υπογραφής είναι πολύ σημαντικό για την Μπαρτσελόνα, επειδή ο σύλλογος ανακοίνωσε το κλείσιμο της σεζόν 23/24 με απώλειες 91 εκατ. Η συμφωνία αφορά τη δεκαετία 2028-2038.
- Απίθανο συμβάν με πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ: «Κλειδώθηκαν σε γραφείο και τον απέλυσε»
- Άστατος ο καιρός τη Δευτέρα – Βροχές στην Αθήνα, χιόνια στα ορεινά
- Ο αιώνιος γρίφος του Κερτ Κομπέιν – Το σημείωμα αυτοκτονίας είναι πλαστό
- LIVE: Νιούκαστλ – Σάντερλαντ
- Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παραμένει άβουλος παρατηρητής των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου
- Γκεγιέ: «Επιστρέφω τα μετάλλια στο Μαρόκο, αλλά υπό προϋποθέσεις…»


