
Αμαλιάδα: Νέες αποκαλύψεις για τους θανάτους βρεφών
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο που αφορά τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα και νέα στοιχεία αναμένεται να δημοσιευθούν απόψε.
Πρόσωπο – «κλειδί» αποκαλύπτει άγνωστες, συγκλονιστικές πτυχές αυτής της απίστευτης ιστορίας η οποία αφορά συνολικά πολλαπλούς θανάτους μωρών στην Αμαλιάδα.
Η μητέρα της Ειρήνης έσπασε την σιωπή της στο Φως στο Τούνελ, στο MEGA για να μιλήσει ανοιχτά για τα παιδιά που χάθηκαν σε μυστηριώδεις συνθήκες. Αναμένονται λέξεις – μαχαιριές για την κόρη της και ένα σκηνικό τρόμου.
Φωτογραφίες που απεικονίζουν νεκρά παιδιά, φέρονται να βρέθηκαν στην κατοχή της Ειρήνης στην Αμαλιάδα
Νέες φωτογραφίες νεκρών παιδιών στην κατοχή της Ειρήνης Μουρτζούκου πυκνώνουν το μυστήριο. Θύματα απειλών μάρτυρες μετά την εκπομπή της περασμένης Παρασκευής.
Η μητέρα του μικρού Παναγιώτη ζωντανεύει καρέ – καρέ τα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο μεσημέρι. Η εκπομπή αναρωτιέται αν η μητέρα του Παναγιωτάκη ξεχνάει κάτι ή φοβάται να το πει; Μιλάει από το σπίτι που ζούσε με τον μικρό Παναγιώτη.
Η μητέρα της Ειρήνης, Πόπη εμφανίστηκε στις κάμερες του MEGA. Όταν ερωτήθηκε αν πιστεύει ότι η 24χρονη Ειρήνη μπορεί να έχει σκοτώσει την άλλη κόρη της, απάντησε «λίγο σκληρή κουβέντα, αλλά ναι». Στην συνέχεια, η κα. Πόπη επιβεβαίωσε πως έχει μηνύματα και ηχογραφήσεις, τα οποία μπορεί να επιβαρύνουν την θέση της Ειρήνης.
Συγκεκριμένα, συνομιλία που παρουσιάστηκε, φαίνεται η μητέρα να λέει «δεν πιστεύω ότι έκανες κάτι στα παιδιά», με την Ειρήνη να ρωτά, «καλά έκανα. Θα κάνω ό,τι θέλω».
- Μιμή Ντενίση: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «Η γυναίκα πίσω από τον Έλγιν»
- Ιράν: Σε ένα πόλεμο χωρίς νικητές, είναι ο Νετανιάχου ο μεγαλύτερος χαμένος;
- Τα χρέη της Φενέρμπαχτσε – Η «τρύπα» ξεπερνάει τα 588 εκατομμύρια
- ΚΚΕ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για τον Λίβανο είναι ακόμη ένα μνημείο κυνισμού
- Social Media: Πώς θα εφαρμοστεί η απαγόρευση χρήσης σε παιδιά – Υψηλά τα πρόστιμα για τις πλατφόρμες
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας, να μην στέκεται ως πιστός σύμμαχος του Νετανιάχου


