Ιωάννινα: Φωτιά στον ιερό ναό του Αγίου Αθανασίου – Προκλήθηκε στον γυναικωνίτη
Η φωτιά προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, περί τις 02:30, στον γυναικωνίτη του ιερού μητροπολιτικού ναού του Αγίου Αθανασίου
Φωτιά στον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου, στα Ιωάννινα, ξέσπασε τα ξημερώματα της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου.
Η φωτιά προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, περί τις 02:30, στον γυναικωνίτη. Τέθηκε υπό έλεγχο τις πρώτες πρωινές ώρες.
Στιγμιότυπο από τη φωτιά στον ναό – Πηγή φωτογραφίας: epiruspost.gr
Από τους καπνούς και τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές
Σημειώνεται ότι ο ιερός ναός του Αγίου Αθανασίου είναι χαρακτηρισμένος ως διατηρητέο μνημείο. Από τους καπνούς και τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο κτίριο.
Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 6 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Την αντιμετώπιση του συμβάντος ανέλαβε ο διοικητής του 1ου Σταθμού Ιωαννίνων.
Για τα αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού διενεργείται προανάκριση από την πυροσβεστική υπηρεσία.
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.


