Σεισμός: 4,3 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα ταρακούνησαν πολλές περιοχές της Πελοποννήσου
Σε απόσταση 16 χιλιομέτρων δυτικά – νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού που ταρακούνησε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου.
Σεισμός 4,3 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε περίπου δυόμισι ώρες μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Τρίτη στα Καλάβρυτα (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η δόνηση καταγράφηκε στις 02:37 και το επίκεντρό της εντοπίστηκε σε απόσταση 16 χιλιομέτρων δυτικά – νοτιοδυτικά των Καλαβρύτων.
Εικόνα από bbnet2.gein.noa.gr
Δεν έχουν αναφερθεί ζημιές
Το εστιακό βάθος της υπολογίστηκε στα 72,8 χιλιόμετρα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός σε πολλές περιοχές της Πελοποννήσου, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ μας πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι





