Η πρώτη προπόνηση του Ρουί Βιτόρια στον Παναθηναϊκό και η ομιλία στους παίκτες
Ο Ρουί Βιτόρια πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Ο Παναθηναϊκός μπήκε και επίσημα στην εποχή Ρουί Βιτόρια. Ο νέος τεχνικός των «Πρασίνων» ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης και έπιασε αμέσως δουλειά, καθώς το απόγευμα είχε την πρώτη συνάντηση με τους παίκτες του, οι οποίοι προπονήθηκαν για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του.
Μάλιστα πριν την προπόνηση ο Πορτογάλος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού λέγοντας: «Όταν μου έγινε η πρόταση δεν το σκέφτηκα, ήρθα άμεσα. Είδα παιχνίδια σας και διαπίστωσα ότι είσαστε πολύ καλοί παίκτες, μια πολύ καλή ομάδα με μεγάλες δυνατότητες. Έχουμε αγώνα μπροστά μας την Κυριακή όπου πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος μέχρι την Κυριακή, αλλά αυτό είναι, οπότε θα δουλέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Ο πρωταθλητισμός ξεκινάει πρώτα απ’ όλα από τη νοοτροπία. Δεν γίνεται με μία ή δύο προπονήσεις να αλλάξουμε τα πάντα, αλλά σιγά σιγά θα βάζουμε στοιχεία στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε. Σας υπόσχομαι ότι θα δώσω το 100% για εσάς και θα δουλέψουμε όλοι για να πάρουμε το 100% από τον καθένα σας».
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Την πρώτη του προπόνηση έκανε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης» ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Ρουί Βιτόρια. Αρχικά, ο Πορτογάλος τεχνικός παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Παπαδημητρίου και εν συνεχεία είχε μια σύντομη ομιλία. Υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή οι Πράσινοι προπονήθηκαν για περίπου μιάμιση ώρα.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, παιχνίδι τακτικής σε όλο το γήπεδο και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
Επόμενη προπόνηση το πρωί της Παρασκευής στις 11».
- Νέα σενάρια για Σέλτικς και Αντετοκούνμπο!
- Αντετοκούνμπο: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο μου ματς με τους Μπακς – Δεν μου έχουν προσφέρει συμβόλαιο…»
- Στο WNBA η Μαριέλλα Φασούλα: Υπέγραψε rookie συμβόλαιο με τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις
- Μυθική στιγμή: Διαιτητής είχε ξεχάσει τις κάρτες και το κατάλαβε μετά το πρώτο 20λεπτο! (vid)
- Τέλος ο Ντοκ Ρίβερς από τους Μπακς
- Πέρεθ: «Προτιμώ η Ράγιο Βαγιεκάνο να παραμείνει στη La Liga, παρά να προκριθεί επί της ΑΕΚ»
- Bαθμολογία Euroleague: Τα δεδομένα μετά τη νίκη της Χάποελ – Τι ισχύει για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό
- Αυστρία – Ελλάδα 38-16: Ιστορική πρόκριση της Εθνικής Γυναικών χάντμπολ στο EURO 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/e-KAyytNKVoqo-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442