ΠΑΟΚ: Γιατί «τρίβει» τα χέρια του ο Λουτσέσκου ενόψει ΑΕΚ…
Ευχάριστα νέα και επιστροφές για τον ΠΑΟΚ ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την ΑΕΚ
Χαμόγελα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, καθώς οι τραυματίες επιστρέφουν και πέντε ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς σήμερα Τετάρτη (16/10).
Ο Ρουμάνος τεχνικός πλέον καταστρώνει πιο ήσυχος τα πλάνα του για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (20/10, 20:30) με την ΑΕΚ στην «Opap Arena», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.
Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρει στη σχετική ενημέρωσή της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι συνεχίζεται, το αγωνιστικό τμήμα προετοιμάζεται για τη σκληρή μάχη στην Αθήνα, οι διεθνείς κι οι τραυματίες επιστρέφουν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει ΑΕΚ.
Η μέρα ξεκίνησε με την απαραίτητη προθέρμανση και στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια 3 Vs 2 και 4 Vs 3 υψηλής έντασης. Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Στα ευχάριστα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι πως οι Μπάμπα, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιόνι Ότο, Μπράντον Τόμας κι Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα.
Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας έμειναν εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε ατομικό στο γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (17.10) θα προπονηθεί στις 17:00».
- Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Μπράουν για τις δολοφονίες στις εγκαταστάσεις του
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]

