
Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους
Ο Απόστολος Ρουβάς πριν ένα χρόνο απέκτησε το πρώτο παιδί του και δηλώνει τρισευτυχισμένος πατέρας.
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου 12 Οκτωρβίου ο Απόστολος Ρουβάς με τη σύντροφο του Φανή Γιαβρίδου.
Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει ένα αγοράκι παντρεύτηκε και βάφτισε τον γιο του στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και Αγίου Νεκταρίου στον Μαραθώνα.
Ο Απόστολος Ρουβάς έφτασε στην εκκλησία, έχοντας στην αγκαλιά του το ενός έτους γιο του, που πήρε το όνομα Αλκίνοος, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα και τον αδελφό της.
Λαμπεροί νύφη και γαμπρός
Ο γαμπρός φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και παπιγιόν, ενώ το νυφικό της Φανής Γιαβρίδου ήταν πραγματικά παραμυθένιο: μακρύ και λευκό, με λεπτομέρεια από διαφάνεια στη μέση και λευκά πούπουλα σε όλο το μήκος του.
Οι τιράντες ήταν διακοσμημένες με πέρλες, όπως άλλωστε και το μακρύ και εντυπωσιακό πέπλο. Το μακιγιάζ της ήταν απλό και λαμπερό και τα μαλλιά της χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες.
Τον Σεπτέμβριο του 2023 ο γνωστός σεφ και η αγαπημένη του υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι
Φίλοι και συγγενείς στο πλευρό των νεόνυμφων
Στο πλευρό τους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι, ανάμεσα τους και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους.

Απόστολος Ρουβάς με τον γιό του

Λαμπερή η νύφη

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη

Απόστολος Ρουβάς-Φανή Γιαβρίδου
- Η πολυτέλεια «παίζει» στα καλύτερα γήπεδα τένις του κόσμου
- Μέση Ανατολή: Οι επενδυτικές εταιρείες κάνουν σχέδια παρά τον πόλεμο στο Ιράν
- Οι ΗΠΑ επέβαλαν νέες κυρώσεις στην Κούβα, που προειδοποιεί για «λουτρό αίματος» αν υπάρξει αμερικανική επίθεση
- Για ποια «ασφάλεια» θα μιλήσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης και με ποια ιδιότητα θεωρείται ισότιμος, πρώην πρωθυπουργών, υπουργών (που παρακολουθούσε) και άλλων αξιωματούχων;
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]
- Μπερδεύοντας το bella ciao με το… ciao bella και τον Μάριο με τον Πάριο (vids)




