Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς

Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με το λαμπερό ζευγάρι να περιμένει εδώ και λίγο καιρό τη μεγάλη στιγμή.

Ο γνωστός σεφ και αδελφός του Σάκη Ρουβά απέκτησε με την σύντροφό του ένα υγιέστατο αγοράκι όπως μετέδωσε στον τηλεοπτικό αέρα του πρωί της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Fay’s Time».

«Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή

«Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου»», δήλωνε πριν από λίγους μήνες ο Απόστολος Ρουβάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η είδηση ότι θα γίνουν γονείς έγινε γνωστή στο πάρτι γενεθλίων του γνωστού σεφ, όταν ο ίδιος με μια τρυφερή κίνηση προς την αγαπημένη του άφησε για πρώτη φορά να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά.

Δυο μέρες αργότερα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Φανής Γιαβρίδου χωρίς να κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς.

Τα γλυκά λόγια

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα!

Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Απόσοτολος Ρουβάς.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024