
Μαρία Μπακοδήμου: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τη νοσηλεία της στην εντατική
Η Μαρία Μπακοδήμου αναρρώνει μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν τις ευχές τους.
Μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μπακοδήμου. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στη μονάδα εντατικής θεραπείας ιδιωτικού νοσοκομείου, μετά από αλλεργικό σοκ που υπέστη και το οποίο προκλήθηκε από φαρμακευτική ουσία.
Η Μαρία Μπακοδήμου είναι πλέον καλά στην υγεία της, ενώ το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου έστειλε το δικό της μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν τις ευχές τους.
Το ευχαριστώ από τη Μαρία Μπακοδήμου στους γιατρούς
«Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους σας για την αγάπη, το νοιάξιμο και τις ευχές. Να είστε καλά. Δεν μπόρεσα καν να απαντήσω σε φίλους και συναδέλφους γιατί ήμουν αρκετά κουρασμένη. Ήταν μια πολύ δύσκολη μάχη.
Όμως ήμουν δυνατή κι εγώ και οι γιατροί μου που σεβάστηκαν τον όρκο που έχουν δώσει αλλά κι η οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου όλες αυτές τις μέρες με αγωνία, αλλά κι εξαιρετικά αντανακλαστικά για κρίσιμες αποφάσεις. Το να σεβόμαστε το σώμα μας και την ψυχική μας υγεία είναι ένα όπλο που μπορεί να μας βγάλει νικητές στα δύσκολα. Η ζωή είναι ωραία!!!» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρία Μπακοδήμου διευκρινίζοντας την κατάσταση της.
- «Συμμαχία δημοκρατίας, προοπτικής και ελπίδας από τις προοδευτικές δυνάμεις» τονίζουν Γλαβίνας – Μαρκογιαννάκη από τη Βαρκελώνη
- Άρης – Βόλος ΝΠΣ 3-2: «Ζωντανός» για την 5η θέση με μεγάλη ανατροπή
- Ουκρανία: 58χρονος από τη Μόσχα ο δράστης του μακελειού σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο
- Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο από την παράσυρση και εγκατάλειψη της 16χρονης στη Λιοσίων
- Πράσινο φως από τον Τραμπ σε ψυχεδελικές θεραπείες – Έμφαση στους βετεράνους πολέμου
- Εταιρείες στις ΗΠΑ περιορίζουν τις προσλήψεις λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης

