Μια απρόσμενη μεταγραφή φαίνεται πως ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νοτιο-Κορεάτισσα σταρ, Λι Ντάε Γιόνγκ.
Η Ασιάτισσα κορυφαία βολεϊμπολίστρια, που είναι γνωστή στο ελληνικό κοινό από την παρουσία της στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2021-2022, πήγε στη Ρουμανία και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου τη σεζόν 2022-2023, για να βρεθεί πέρυσι στη Γαλλία και τη Λε Καννέτ, με τη φανέλα της οποία κατάκτησε το Super Cup της Γαλλίας.
Δείτε την εν δράσει:
Η προσθήκη της Γιόνγκ δεν πρόκειται να φέρει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ του «Ιστορικού». Από τη στιγμή που η έμπειρη «μαέστρος» έρχεται στην Ελλάδα για μισή -ουσιαστικά- σεζόν, θα παραμείνουν τόσο η Τιέμι όσο και η Ηλιοπούλου.
Η Γιονγκ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Τρίτη και θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, προκειμένου να αξιολογηθεί το επίπεδο ετοιμότητας της από τον Γιάννη Χαριτωνίδη.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.