Ένα μήνα έξω ο Ιωαννίδης – Ποια ματς χάνει με Παναθηναϊκό και Εθνική
Αυτά είναι τα παιχνίδια που θα χάσει ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.
Ο Φώτης Ιωαννίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του ντέρμπι «αιωνίων» το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ.
Ο Έλληνας επιθετικός αποχώρησε τραυματίας πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα και οι πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν λόγω για θλάση επιβεβαιώθηκαν.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής φορ έδειξαν το μέγεθος του προβλήματος στον προσαγωγό και απ’ ότι εκτιμάται θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου τέσσερις εβδομάδες.
Τα παιχνίδια που χάνει
Αυτό σημαίνει πως χάνει τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με Αγγλία και Ιρλανδία για το Nations League την Πέμπτη και την Κυριακή, όπως επίσης και τα ματς του Παναθηναϊκού που ακολουθούν με τον ΟΦΗ εκτός έδρας για το πρωτάθλημα (20/10) και την Τσέλσι για το Conference League στο ΟΑΚΑ (24/10).
Αγώνα δρόμου θα κάνει για να τεθεί στην διάθεση του Ντιέγκο Αλόνσο για τον αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ (27/10).
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν

