
Αποκαταστάθηκε η μηχανική βλάβη στο «Έλυρος» – Το πλοίο αναχώρησε στις 5 το πρωί για Χανιά
Το «Έλυρος» είχε αποπλεύσει χθες στις 21:00 από τον Πειραιά και καθηλώθηκε ανοιχτά της Αίγινας λόγω προβλήματος στα φίλτρα των μηχανών
Αναχώρησε στις 05:00 το πρωί για τα Χανιά το πλοίο «Έλυρος» της ΑΝΕΚ, μετά τη μηχανική βλάβη που σημειώθηκε χθες καθώς έπλεε 8 ναυτικά μίλια μεταξύ Αίγινας και Γλυφάδας, με 977 επιβάτες και 119 μέλη του πληρώματος.
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ξεκίνησε στις 21:00 της Παρασκευής από τον Πειραιά με προορισμό τα Χανιά και καθηλώθηκε ανοιχτά της Αίγινας λόγω προβλήματος στα φίλτρα των μηχανών σύμφωνα με πληροφορίες του πληρώματος σε επιβάτες. Γι
Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, οι 977 επιβάτες και το πλήρωμα βρίσκονταν ακινητοποιημένοι στη θάλασσα για πάνω από μία ώρα. Η εν λόγω μηχανική βλάβη τελικά αποκαταστάσθηκε και σήμερα το πρωί το πλοίο αναχώρησε για το προορισμό του.
Οι 977 επιβάτες και το πλήρωμα βρίσκονταν ακινητοποιημένοι στη θάλασσα για πάνω από μία ώρα
Το υπουργείο Ναυτιλίας υπογραμμίζει πως υπήρξε κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες. Παρ’ όλα αυτά, με ανάρτησή της στο Χ μια επιβάτιδα αναρωτιέται γιατί δεν υπάρχει έντυπο παραπόνων.
Στην περιοχή όπου ήταν ακινητοποιημένο το «Έλυρος» είχε σπεύσει χθες το ρυμουλκό ΧΡΗΣΤΟΣ XLV. Το πλοίο είχε προγραμματιστεί να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη και να ελεγχθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.
Έχει μείνει μεσοπέλαγα το Έλυρος και όταν ζητάς το ειδικό έντυπο παραπόνων που είναι υποχρεωμένοι να έχουν σε εμφανές σημείο, δίνουν ένα ερωτηματολόγιο. Γιατί νομίζουν ότι όλοι είμαστε χαϊβάνια.
— Css Annie Y (@ann1aki) September 27, 2024
- Ανήλικοι ξυλοκόπησαν μέχρι λιποθυμίας συνομήλικό τους σε νησί των Κυκλάδων – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Σομποσλάι απολογήθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ
- Τέλος οι ουρές για την ανανέωση διπλώματος οδήγησης – Θα γίνεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά
- Τραμπ: Το Ιράν θέλει απεγνωσμένα να κάνει συμφωνία – Χωρίς συμφωνία, οι εξελίξεις δεν θα είναι ευχάριστες
- Ουγγαρία: Ημέρες και πράξεις του Βίκτορ Όρμπαν – Το τέλος της κυριαρχίας και του εθνικού συντηρητισμού
- Το γκολ της χρονιάς: Αμυντικός σκόραρε με ραμπόνα εκτός περιοχής (vid)


