«Ανάβουν φωτιές» στο ΝΒΑ για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Αποκάλυψη που… ταράζει τα νερά στο NBA σχετικά με το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, «The Athletic», Σαν Άμικ, προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον του.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ρεπόρτερ έγραψε πως ο Greek Freak αποτελεί τον ευσεβή πόθο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και συγκεκριμένα του ιδιοκτήτη των «πολεμιστών», Τζο Λέικομπ, ενώ γίνεται αναφορά και στο γεγονός πως ο Κρις Μίντλετον γίνεται free agent το καλοκαίρι του 2025. Εξέλιξη η οποία από μόνη της αξίζει… παρακολούθησης.
Αναλυτικά όσα αναφέρουν για το μέλλον του
«Ένα πράγμα που πιστεύω ότι παρακολουθούν όλοι στο ΝΒΑ, είναι το αν οι Μιλγουόκι Μπακς βγουν νωρίς εκτός πορείας. Ξέρουμε πως ο Τζο Λέικομπ είχε όνειρα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, ο Κρις Μίντλετον θα είναι free agent το επόμενο καλοκαίρι. Νομίζω πως η περίπτωση του αξίζει παρακολούθησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άμικ.
- Νέα απώλεια για τη Μονακό: Nοκ-άουτ και ο Τάις με τον Παναθηναϊκό
- «Έχω παιδιά»: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια στο MEGA
- Επέκταση της διεθνούς δράσης του Kaizen Foundation με νέες στρατηγικές συνεργασίες σε Ευρώπη και Νότια Αμερική
- Στη Λιβύη ο Γεραπετρίτης – Θα συναντηθεί με τον Χαφτάρ
- Πύργος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 30χρονος μετά από τροχαίο
- Ξέχνα το Χόλιγουντ: Τα Όσκαρ αποκτούν νέο «σπίτι» από το 2029
