Έκλεισε η μεταγραφή του Πισάρο στη Μασατλάν
Τη παραχώρηση του Ροδόλφο Πισάρο στη Μασατλάν επιβεβαίωσε η ΑΕΚ
Στο Μεξικό θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ροδόλφο Πισάρο.
Μετά τα δημοσιεύματα των Μεξικάνων που έκαναν λόγο για οριστικό deal, η ΑΕΚ επιβεβαίωσε το πρωί της Κυριακής για την παραχώρηση του 30χρονου άσου στη Μασατλάν.
Οριστική η αποχώρηση
Όπως ενημέρωσε η Ένωση, ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός θα επιστρέψει στην πατρίδα του για να φορέσει τη φανέλα της Μασατλάν στην οποία ο Πισάρο παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού όπως ανέφεραν αρχικά στα δημοσιεύματα των Μεξικάνων.
Έτσι μετά από έναν χρόνο και 22 συμμετοχές στην ΑΕΚ ο Πισάρο θα αποχωρήσει, με τους κιτρινόμαυρους να ξεφορτώνονται ένα βαρύ συμβόλαιο (1 εκατ. ευρώ), αφού ο παίκτης δεν υπολογιζόταν από το Ματίας Αλμέιδα.
- Τύρναβος: Κίνδυνος για την ομαλή λειτουργία του φράγματος τα φερτά υλικά
- Οι καιρικές συνθήκες στην Αστάνα: Ποια θα είναι η θερμοκρασία την ώρα του Καϊράτ – Ολυμπιακός (vids)
- Μια νύχτα μόνο: Το φιλί που αλλάζει τα πάντα
- Ξάνθη: Τροχαίο σοκ με δύο νεκρούς – Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός του IX που το προκάλεσε
- Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Την ενοχή των κατηγορουμένων ζητά η εισαγγελέας
- Ρεάλ Μαδρίτης: Μαδριλένικη νύχτα κρίσης

