Ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) στη χώρα μας, προκειμένου να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.
Στην Θεσσαλονίκη είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/08) ο Τιεμουέ Μπακαγιόκο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Συγκεκριμένα, ο Γάλλος κεντρικός χαφ «προσγειώθηκε» λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου και τον περίμεναν οι άνθρωποι του «δικεφάλου του Βορρά», και στη συνέχεια θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του τους ασπρόμαυρους.
Εφόσον όλα πάνε καλά, ο 30χρονος πολύπειρος μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια, με απολαβές 1,2 εκατομμυρίων ευρώ.
Αποτελώντας το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ και όγδοο συνολικά στην καλοκαιρινή περίοδο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.